Téli Vitorlás Versenysorozat Négy verseny télen, Balatonlellén

BL YachtClub Logo

A BL YachtClub csapata hatalmas erőfeszítésekkel dolgozik azon, hogy a Balaton elrugaszkodjon a lángos-nyár-strand szavak hármasától, és egész évben pezsgő, lüktető turisztikai desztináció legyen. Az év minden napján érdemes ellátogatni hozzánk, célunk, hogy minél többen használják ki a helyi adottságokat ősszel – télen – és tavasszal is. Hajózzatok, korcsolyázzatok, használjátok a wellness részlegünket egész évben!

Ennek a törekvésnek a része a Téli Regatta Vitorlás Versenysorozat, amit idén negyedik alkalommal rendezünk meg, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a téli vitorlásversenyek története régebben kezdődött, hisz ebben az évben már a IX. Szilveszteri Regatta jön a sorban. Idén is lesz Open kategória, akár saját hajóval is indulhatsz versenyeinken. Akciós téli tárolás + verseny csomagunkról érdeklődj kollégáinknál!

Helyszín

A BL Yachtclub & Apartments a Balaton déli partján, Balatonlelle központjában, közvetlenül a vízparton található. Egy kikötő, egy YachtClub, egy luxus villákkal teli ősfás park, medencék, fövenyes partszakasz és nem utolsó sorban a Balaton feledhetetlen látványa. Mindez együtt, egy helyen, páratlan természeti környezetben, a Balaton legszebb naplementéjével!

BL YachtClub & Apartments
BL Yachtclub & Apartments kilátás

Versenyek

VII. Mikulás Regatta

Dátum: 2022. december 3..

X. Szilveszteri Regatta

Dátum: 2022. december 31.

VII. Farsangi Regatta

Dátum: 2023. február 11.

VII. Tavaszi Regatta

Dátum: 2023. március 11.

Galéria

Videók

Sajtó megjelenés

Támogatók

spirit auto kaposvar
vmsz
mvsz

Kapcsolat

Nevezés, információ: karsailing@karsailing.hu – 06 30 994 2827

Szállás: BL recepció – info@blyc.hu – 06 30 448 3199

BL YachtClub & Apartments

8638 Balatonlelle, Köztársaság út 36-38.
info@blyc.hu
www.facebook.com/bllelle
teliregattak.hu